Beste klant,

Na een proef van 10 weken gaat de HalloKLOCK-folder door met de wekelijkse digitale edities. De groei zit erin en steeds meer mensen weten de folder op www.deregiofolder.nl te vinden en komen terug om de nieuwste te bekijken.
De insteek is om 1/3 van de folderinhoud aan algemene onderwerpen, sport, cultuur en liefdadigheid te besteden.
De overige pagina’s zijn voor de ondernemer. Uit de proef hebben we geleerd dat variatie van het aanbod in de folder een ieder ten goede komt.

Wat kan er zoal
Sommige ondernemers kiezen voor iedere week, andere kiezen voor 1x per maand of om de week of een mooie special van een aantal pagina’s 2x per jaar. Combinaties van een leuke artikelen met advertenties kunnen ook.
Omdat we een relatief grote letter gebruiken, willen we het aantal woorden beperken tot maximaal 350 woorden per pagina.

Nieuw …..
We hebben nieuwe programma’s aangeschaft om hogere kwaliteit te leveren. Zelfs beeldopnames met geluid kunnen in de folder verwerkt worden.

…..en wat blijft
De meeste mensen kennen mij als een volhouder. Ik help daarom graag mee met tekst en opmaak, zodat je er niet alleen voorstaat. Dat is de service die ik met mijn team kan bieden.

In de bijlage staan prijzen en diverse ideeën uitgewerkt. Er is nog veel meer mogelijk en als we het samen doen hebben we er ook samen profijt van.

 620 total views,  2 views today